Bedrijfsinformatie


Falko Dak & Wand B.V. is op 1 mei 2000 gestart in Heerenveen.

Daarmee trad Falko Zandstra in de voetsporen van zijn vader, die tot 1995 een soortgelijk bedrijf had. Zandstra senior is als adviseur verbonden aan het bedrijf. De medewerkers vormen samen een enthousiast team.

Bedrijven


Nieuwbouw en renovatie van bedrijfsgebouwen, loodsen en kantoren vormen de belangrijkste bedrijfstak. Maar ook op het gebied van agrarische gebouwen als boerderijen en ligboxenstallen is Falko Dak & Wand een gerenommeerde bouwer.

Particulieren


Dak- en wandbeplating is niet alleen geschikt voor bedrijfspanden, ook voor woningen, stacaravans, chalets en tuinhuisjes kunnen de diverse soorten panelen worden gebruikt. Carports met een lichtdoorlatende koepel zijn de nieuwste bedrijfsontwikkelingen.

Werkgebied


Het werkgebied bestrijkt heel Nederland. Sinds de start heeft Falko Dak & Wand vooral bedrijfsgebouwen en kantoorpanden voorzien van dak- en wandbeplating.

De eerste opdracht was de schaatsfabriek Viking in Almere. Daarna volgden grote projecten in Friesland, maar ook in onder meer Den Haag, Amsterdam en Leidschendam.

Werkwijze


Elk project begint met luisteren naar de wensen van de klant. Vervolgens worden de wensen vertaald in een gedegen plan met de meest efficiënte oplossing. Na een goed advies bepaalt de klant de kleur en het materiaal. Advies is nodig, want sommige constructies vragen een passende beplating. Zo zijn in bijvoorbeeld een zeer lawaaiige hal, panelen met een isolerende steenwollaag aan te bevelen.

Als alles goed is door- en afgesproken wordt de offerte gemaakt. Gaat de klant akkoord, dan gaat het deskundige team met geavanceerde montage-apparatuur aan de slag.

Monsters


Falko en zijn medewerkers zijn natuurlijk altijd bereid om informatie te geven. En wil iemand graag wat monsters zien van materialen en kleuren, dan is dat geen probleem. Met plezier wordt een pakketje monsters gestuurd.